Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Mäklarcity

Engagemang och kunskap är nyckeln.

Att sälja eller köpa en bostad är ett stort beslut – så välj en mäklare med ett genuint engagemang, personlig service och effektiv marknadsföring. Mäklarcity har den erfarenhet, lokalkännedom och kompetens som gör resan trygg före, under och efter affären. Det är vad vi menar med Umeås bästa lokalsinne. Proffsig homestyling, smakfullt foto och smart annonsering är några av de verktyg som våra rutinerade mäklare använder för att hitta rätt köpare för ditt hem.

Funderar du på att sälja? Med planering och framförhållning skapar du de bästa förutsättningarna för en bra affär. Även om du inte helt bestämt dig för att sälja kan det löna sig att förbereda sig, ”utifall att…”

 

Våra mäklare

 

1

Framförhållning ger resultat.

Doppa tårna. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.
Värdering. Vi träffas hos dig och pratar igenom vilka förväntningar du har, och hur de kan infrias.
Styling. Vår homestylist Emelie Rågfeldt vet precis hur ditt hem ska visas från sin bästa sida.
Foto. Funderar du på att sälja till vintern? Passa på att låta oss ta bilder redan under sommaren. Då får en nyfiken köpare möjlighet att se bostaden i grönska och prakt.

2

Smart marknadsföring är nyckeln.

Mäklarcity är experter på effektiv marknadsföring och ser till att din bostad blir synlig för så många som möjligt och når fram till rätt köpare. Förutom att matcha bostaden mot vårt eget kundregister och skicka ut direktreklam syns våra uppdrag här:

  • VK och Folkbladets pappersupplagor, mobil och webb
  • Hemnet och Blocket
  • Facebook och Instagram
  • Vår egen webb
  • I vårt skyltfönster mot Kungsgatan i centrala Umeå
  • Uppdraget matchas mot vårt stora spekulantregister
3

Personliga visningar ger resultat.

Efter marknadsföringen påbörjas visningarna av ditt hem. För att hålla hög kvalitet och kunna ge kunderna lugn och ro och bästa service jobbar vi gärna med personliga visningar. Vi är alltid lika pålästa och ser till att kunden får rätt information om köpet. Vi håller dig uppdaterad på hur visningarna gått.

4

Många spekulanter, nu är det nära.

När vi kommit till säljfasen och en eller flera kunder anmält intresse för ditt hem inleds försäljningen. Vi går tillsammans igenom hur denna ska hanteras – om det finns flera köpare blir det budgivning. Våra rutiner ser till att du hela tiden hålls uppdaterad.
När försäljningen är genomförd och du och köparen är överens så ordnar vi med alla nödvändiga handlingar.

5

Grattis, din bostad är såld!

Nu är det bara pappersexercisen kvar. Deklarationen av sålda bostaden kan upplevas som komplicerat, men oroa dig inte – naturligtvis hjälper vi dig med den.

6

Vi lämnar inget åt slumpen

Mäklarcity är ledande i Umeå när det gäller försäljning av villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Vi har omfattande kunskaper om Umeås bostadsmarknad och lämnar inget åt slumpen. Mäklarcity är auktoriserat av Mäklarsamfundet. Det ställer krav på hög kompetens och noggrann kontroll – och borgar för en trygg affär för dig.