Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Mäklarcity

Nyproduktion

Vill du vara först att veta när nyproduktioner släpps till försäljning? Bara att klicka dig vidare och fylla i formuläret – busenkelt!   Intresseanmälan nyproduktion

Nyproduktion till salu

Nedan hittar du alla våra nyproduktioner som är till salu inom Umeå kommun. Klicka på det projekt du är intresserad av för att läsa mer information om projektet och hur du gör för att lämna en intresseanmälan.

Brf Lärkstigen – en bostad för livet

Nyproducerade lägenheter som förenar modern komfort med ett centralt boende i Sävar.

Läs mer

Glitne – ett hem inne i staden

Välkommen till Glitne, moderna och kompromisslösa bostäder i kvarteret Forsete med vacker utsikt mitt i staden.

Läs mer

Sålda projekt

Nedan hittar du alla våra sålda projekt inom Umeå kommun. Klicka på det projekt du är intresserad av för att läsa mer information.

Cykeln

Gimonäs är ett charmigt bostadsområde i sydöstra Umeås utkant. Här är det nära till det mesta – universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum ligger bara en promenad eller cykeltur bort. Området har ett kulturhistoriskt värde och de fina husen skapar en gemytlig känsla.

Läs mer

Brf Sävarån

Nyproducerade bostadsrätter vid Sävarån som förenar modern komfort med naturnära boende. I Brf Sävarån hittar du ljusa och välplanerade två-, tre- och fyrarumslägenheter med generösa sociala ytor.

 

 

Läs mer

Tomtebo

Som boende på Tomtebo har man nära till natur och friluftsliv. Alldeles runt knuten ligger Nydalasjön – ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser och motionsslingor. Kommunikationerna är goda och stadsbussarna går förbi här flera gånger i timmen.

Läs mer

Källan

Brf Källan ligger i Tomtebo, ett populärt och omtyckt bostadsområde. Samtidigt som friluftsområden och naturreservat ligger ett stenkast bort har Tomtebo också nära till universitetsområdet, sjukhuset och till Iksu – norra Europas största träningsanläggning.

Läs mer

Skridskon

Brf Skridskon ligger i Gimonäs där du runt knuten hittar fina grönområden och promenadstråk. Gimonäs har bra bussförbindelser och härifrån kan du gå eller cykla både till tågstationen Umeå Östra och till flygplatsen på andra sidan älven.

Läs mer

Fotbollen

Brf Fotbollen ligger i Gimonäs, ett av Umeås äldre områden och gränsar till stadsdelarna Sofiehem, Carlshem och Carlshöjd. Med en bra blandning av stad och natur är det lätt att trivas här.

Läs mer

Tegshöjden

Nybyggda och välplanerade två- och trerumslägenheter på Tegshöjden, perfekta för den lilla familjen eller för dig som planerar att sälja villan och flytta till något mindre.

Läs mer

Tavleviken

Välkommen till Tomtebo – ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå.

Läs mer

Embla

Spännande, arkitektritade bostadsrätter i Umeå centrum. Från smarta och välplanerade tvårumslägenheter till exklusiva toppvåningar med takterrass.

Läs mer

Bäckgärdet

Öppna och ljusa lägenheter med generösa balkonger i soligt läge i det omtyckta och populära bostadsområdet Haga – endast ett stenkast från Umeå centrum.

Läs mer

Nötskrikan

Nötskrikan är skapat med en gemensam grundtanke – moderna hem att leva och trivas i. Du hittar flera unika alternativ anpassade för just dina behov och förutsättningar.

Läs mer